Oameni in etate - Sputnik Moldova
Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Crimă îngrozitoare: Ce a făcut un individ din raionul Ialoveni cu fiica minoră

Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Un bărbat din raionul Ialoveni a abuzat sexual fiica sa vitregă.

CHIȘINĂU, 21 mai – Spunik. Procuratura Generală anunţă condamnarea la 24 de ani de închisoare a unui locuitor al raionului Ialoveni, care timp de un an a comis acţiuni cu caracter sexual faţă de fiica vitregă minoră.

Inculpatul, în vârstă de 40 de ani, a fost recunoscut vinovat după ce procurorii au demonstrat că, în perioada 2017–2018, acesta a abuzat-o sexual pe fiica minoră a concubinei sale, în vârstă de 7 ani. Abuzurile aveau loc sistematic, fie când mama fetei pleca de acasă, fie se afla chiar în odaia vecină.

Убийца - Sputnik Moldova
Societate
Viol chiar în Inspectoratul de Poliție: Victima – o minoră, violatorul – polițist

Deşi i-a povestit mamei despre ce i se întâmplă, femeia nu a luat măsuri, ţinându-i apărarea concubinului.

Vecina a fost cea care i-a sesizat pe oamenii legii. Bărbatul a fost reţinut, ulterior arestat şi până la sentinţă s-a aflat după gratii. 

Atât în cadrul urmăririi penale, cât şi în cadrul dezbaterilor judecătoreşti inculpatul nu şi-a recunoscut vina.

Procurorii care au solicitat condamnarea inculpatului la detenţie pe viaţă, au contestat deja sentinţa primei instanţe, pe care o consideră prea blândă în raport cu faptele comise.

Procuratura a sesizat autoritatea tutelară în vederea monitorizării acestui caz şi întreprinderea tuturor măsurilor necesare pentru protecţia împotriva violenţei şi neglijenţei, inclusiv, luarea copilului din familie.

Fluxul de știri
0