Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La Gara Chișinău se vând legitimații de călătorie cu trenul în trafic internațional

© Sputnik / Miroslav RotariPasageri tren gara feroviară поезд пасажиры ЖД-вокзал
Pasageri tren gara feroviară поезд пасажиры ЖД-вокзал - Sputnik Moldova
Abonare
Călătorii vor putea achiziționa legitimațiile de călătorie pentru cursele internaţionale europene, precum şi la trenul nr.105/106 Chişinău-Bucureşti.

CHIȘINĂU, 20 mai – Sputnik. Începând de astăzi, 20 mai, călătorii vor putea procura legitimații de călătorie cu trenul în trafic internațional chiar din Gara Chişinău prin sistemul „RoTicket”. Inovaţia a fost posibilă graţie unui Acord bilateral încheiat între directorul general al întreprinderii Calea Ferată a Moldovei (CFM), Iurii Topală, şi directorul general al Căilor Ferate din România (CFR) „Călători”, Leon Bărbulescu.

поезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi - Sputnik Moldova
Societate
Schimbare importantă pentru cei care călătoresc cu trenul spre Iași

Călătorii vor putea achiziționa legitimațiile de călătorie pentru rutele internaţionale europene, precum şi la trenul nr.105/106 Chişinău-Bucureşti.

Casierii de bilete din Gara Chişinău au urmat cursurile de pregătire a operatorilor de ghişeu în domeniul programului „RoTicket”, organizate la București, România.

Doritorii vor putea procura legitimațiile internaționale de călătorie de la Gara Feroviară din Chişinău. Călătorii mai au posibilitate de a procura bilete de  tip low-cost pentru cursa Chişinău-Bucureşti, conform tarifelor SMART-„Prietenia” la un preţ de 19 euro. Costul legitimaţiilor pentru cursele internaţionale europene se va achita în lei moldoveneşti.

Fluxul de știri
0