Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Schimbare importantă pentru cei care călătoresc cu trenul spre Iași

© Sputnik / Мирослав Ротарьпоезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi
поезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi - Sputnik Moldova
Abonare
Din data de 9 decembrie intervine o schimbară importantă în itinerarul trenului Chișinău – Iași.

CHIȘINĂU, 6 dec – Sputnik. Începând cu data de 9 decembrie, trenul care circulă pe cursa Chișinău – Iași va avea o oprire suplimentară la stația Călărași. Responsabilii de la Calea Ferată din Moldova (CFM) au luat această decizie în urma mai multor solicitări primite din partea locuitorilor din regiune.

поезд Кишинев - Яссы tren Chisinau - Iasi - Sputnik Moldova
Societate
Schimbări importante: Trebuie să știi asta dacă vrei să mergi cu trenul la Iași sau Odesa

”Am stabilit cu conducerea CFM ca trenul care circulă pe cursa Chișinău – Socola (Iași) să efectueze o oprire și la stația din Călărași. Această stație va oferi confort pasagerilor care călătoresc spre Iași, economisind atât timp, cât și bani”, a declarat ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici.

Garnitura circulă în zilele de sâmbătă și duminică. Aceasta pornește la ora 06:10 din Capitală și ajunge la Călărași la ora 07:02. Prețul unui bilet de călătorie pe segmentul Chișinău – Călărași este de 25 lei - pentru clasa I de confort; 19 lei pentru clasa II și, respectiv, 14 lei pentru clasa a treia.

Din stația Călărași, trenul pornește la ora 07:06 și ajunge la Iași la ora 10:15. Prețul unui tichet de călătorie pentru acest tronson variază în funcție de clasă, de la 70, la 100 de lei. Returul se va efectua la ora 17:42 din Socola, iar la Călărași trenul sosește la 20:44. În Capitală, garnitura ajunge la ora 21:32.

Fluxul de știri
0