Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Din 24 mai se modifică prețul la călătoria cu trenul Chișinău-Odesa

© Sputnik / Miroslav RotariTren Поезд
Tren Поезд - Sputnik Moldova
Abonare
Începând cu data de 24 mai, CFM modifică tarifele de indexare în vagoanele de clasa I şi II a trenului modernizat nr.642/641 Chişinău-Odesa, drept urmare a majorării prețurilor la carburanți și a fluctuațiilor cursului valutar.

CHIȘINĂU, 20 mai – Sputnik. Calea Ferată a Moldovei (CFM) anunță, că din 24 mai, se schimbă prețurile la călătoria cu trenul Chișinău-Odesa. CFM nu spune clar în nota sa informativă că aceste tarife vor crește, dar afirmă că ele vor fi indexate în urma creșterii prețurilor la carburanți și a fluctuațiilor cursului valutar.

”Începând cu data de 24 mai, CFM modifică tarifele de indexare în vagoanele de clasa I şi II a trenului modernizat nr.642/641 Chişinău-Odesa urmare a majorării prețurilor la carburanți și a fluctuațiilor cursului valutar”, anunță CFM .

CFM menţine neschimbat coeficientul de indexare pentru vagonul de clasa III, ”având frumoasa intenţie de a oferi posibilitatea cât mai multor pasageri să călătorească cu trenul spre litorarul Mării Negre”.

Pasageri tren gara feroviară поезд пасажиры ЖД-вокзал - Sputnik Moldova
Societate
La Gara Chișinău se vând legitimații de călătorie cu trenul în trafic internațional

La solicitarea călătorilor, se va dubla numărul de locuri de clasa I şi II cu vagoane suplimentare pe toată durata sezonului estival.

Astfel, preţul unei călătorii cu trenul Chișinău –Odesa va constitui în clasa I - 195 de lei, în clasa II - 180 de lei, iar în clasa III - 150 de lei.

Trenul nr.642/641 Chișinău-Odesa pornește din stația Chișinău la ora 07:05 și ajunge la destinație la ora 10:45. La întoarcere, trenul pornește din Odesa la ora 18.45 și ajunge la Chișinău la ora 22.20.

Fluxul de știri
0