Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cât mai țin ploile: Cum va fi vremea în următoarele trei zile

© AFP 2024 / SVEN GRUNDMANNДождь
Дождь - Sputnik Moldova
Abonare
Vremea ploioasă durează deja de câteva zile: ce au prognozat meteorologii pentru vineri și pentru zilele de weekend.

CHIȘINĂU, 16 mai – Sputnik. Meteorologii au anunțat pentru mâine temperaturi aproape caniculare – 29 de grade Celsius în sudul țării. În weekend, mercurul din termometre va coborî ușor, însă va fi tot cald – 24..26 de grade.

Дождь - Sputnik Moldova
Vremea și-a ieșit din minți: Fenomene extreme în toată Europa – ce se întâmplă în Moldova

Vineri cerul va fi variabil, dar precipitații sunt prognozate doar în nordul țării. Sâmbătă însă ploile revin în toată țara, pe alocuri importante cantitativ și cu descărcări electrice.

Duminică va mai ploua doar pe arii restrânse, în temei în raioanele de nord.

În ultimele zile, mai multe regiuni europene sunt devastate zilele acestea de fenomene meteo extreme. A nins abundent în insula mediteraneană Corsica, inundațiile au făcut ravagii în mai multe regiuni ale Italiei, vijelie, grindina și ninsoarea s-au abătut pete Croația.

Și meteorologii din România au emis o avertizare meteo de ploi torențiale, vijelii şi grindină în cea mai mare parte a țării. Aceasta va fi valabilă de astăzi și până duminică.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru următoarele 3 zile
Cât mai țin ploile: Cum va fi vremea în următoarele trei zile - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile
Fluxul de știri
0