Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată ce i-au făcut doi clienți unui taximetrist din Criuleni - Foto

CC0 / Pixabay / jackmac34 / Taxi
Taxi - Sputnik Moldova
Abonare
Doi bărbați, în vârstă de 32 de ani, originari din Criuleni și Orhei, au fost reținuți de polițiștii din Criuleni, fiind suspectați că ar fi jefuit un taximetrist.

CHIȘINĂU, 15 mai — Sputnik, S.P. În data de 8 mai 2019, polițiștii au fost anunțați că în satul Bălăbănești, raionul Criuleni, un taximetrist a fost agresat de două persoane necunoscute și deposedat de bani. Anunță într-un comunicat de presă Inspectoratul General al Poliției.

Ca urmare a cercetărilor, polițiștii au stabilit că, în data de 7 mai, în jurul orei 23:00, un taximetrist de 20 de ani, ce conducea un automobil de model „Dacia Logan” în municipiul Chișinău, a fost rugat de doi bărbați să fie duși în satul Bălăbănești. Ajungând la destinație, clienții au schimbat direcția, spre satul Mălăieștii Vechi,  unde s-au oprit la o gospodărie, apoi l-au rugat pe șofer să-i transporte înapoi în satul Bălăbănești.

Poliția patrulare - Sputnik Moldova
Accidente
Justiție ca în Moldova: Cum a fost pedepsit un demnitar beat la volan care a ucis un copil

La destinație, unul dintre ei a scos portmoneul să achite pentru călătorie, totodată  aplicându-i taximetristului o lovitură în regiunea capului, în urma căreia victima și-a pierdut cunoștința. După câteva minute, victima și-a revenit și a observat că persoanele scotoceau prin automobil. Speriat, șoferul  a fugit de la fața locului. După ce a revenit a depistat că din torpedoul automobilului lipsesc 1600 de lei.

În urma măsurilor speciale de investigații, în data de 8 mai, polițiștii din Criuleni au identificat și reținut persoanele suspecte.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf. Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42 500 la 67 500 de lei.

Fluxul de știri
0