Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov, despre participarea lui Putin la acțiunea „Regimentul nemuritor”-2019

© Sputnik / Aleksey NikolskyiPreședintele Rusiei, Vladimir Putin, participă la acțiunea „Regimentul nemuritor”
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, participă la acțiunea „Regimentul nemuritor” - Sputnik Moldova
Abonare
Avem toate motivele de a presupune că șeful statului va participa și în acest an la Marșul Memoriei din Piața Roșie.

CHIȘINĂU, 8 mai – Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, ar putea să participe de Ziua Victoriei la acțiunea tradițională „Regimentul nemuritor”, a comunicat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al șefului statului.

„Știți că în anii precedenți președintele Rusiei a participat la această acțiune din Piața Roșie, de aceea există toate motivele să presupunem că și în acest an va decide să participe”, a declarat Peskov în fața jurnaliștilor, răspunzând la întrebarea cu privire la planurile lui Putin în acest sens.

Referitor la organizarea unor marșurilor analogice de către partidele politice, în special de către „Edinaia Rossia”, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a menționat că în ajunul sărbătorii formațiunile politice organizează multe activități proprii.

Acțiunea „Regimentul nemuritor” la Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
„Regimentul nemuritor” la Chișinău: Cum poți participa la acțiune

„În ceea ce privește acțiunile organizate de partidele politice, inclusiv de „Edinaia Rossia”, în acest caz fiecare partid, evident, își desfășoară activitățile proprii în ajunul Zilei Victoriei, iar aici eu nu mai am ce adăuga”, a spus Peskov.

În anii precedenți, președintele rus a participat de multe ori la acțiunea „Regimentul nemuritor” care se desfășoară de Ziua Victoriei în Rusia și în alte țări. În timpul marșului, oamenii poartă fotografiile rudelor care au participat la Marele Război pentru Apărarea Patriei. Primele acțiuni „Regimentul nemuritor” au avut loc pe 9 mai 2012 la Tomsk, iar în 2013 s-a extins în întreaga Rusie.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0