Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev le-a expediat premierilor din CSI mesaje de felicitare de Ziua Victoriei

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaPremierul Federației Ruse, Dmitri Medvedev
Premierul Federației Ruse, Dmitri Medvedev - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Federației Ruse, Dmitri Medvedev, i-a felicitat cu prilejul Zilei Victoriei pe șefii de guverne dintr-un șir de foste republici sovietice.

CHIȘINĂU, 8 mai – Sputnik. Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, i-a felicitat pe șefii de guverne din mai multe foste republici sovietice cu prilejul celei de a 74-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei, a comunicat serviciul de presă al Guvernului Federației Ruse.

Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova
Societate
Ambasadorul Rusiei în Moldova: Felicitare cu prilejul Zilei Victoriei

„Dmitri Medvedev i-a felicitat pe șefii de guvern ai Azerbaidjanului, Armeniei, Belarusului, Kazahstanului, Moldovei, Tadjikistanului, Uzbekistanului, Abhaziei și Osetiei de Sud cu prilejul celei de a 74-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei”, potrivit comunicatului.

În mesajele de felicitare se menționează că eroismul părinților și bunicilor noștri care au luptat pe fronturile Marelui Război pentru Apărarea Patriei, sacrificiul celor care au trudit în spatele frontului vor rămâne pentru totdeauna în amintirea generației actuale și a celor care vor urma.

Medvedev și-a exprimat convingerea că frăția și prietenia dintre popoarele noastre, călite în anii grei de război, vor servi în continuare drept fundament sigur pentru dezvoltarea relațiilor de colaborare multilaterală și parteneriat strategic. Premierul rus a rugat să li se transmită veteranilor și oamenilor care au muncit în spatele frontului urări de fericire, bunăstare și viață lungă.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0