Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Serghei Lavrov și Mike Pompeo - întrevedere la Soci

© REUTERS / POOL / Mandel NganSerghei Lavrov și Mike Pompeo
Serghei Lavrov și Mike Pompeo - Sputnik Moldova
Abonare
Serghei Lavrov și Mike Pompeo vor purta negocieri, pe 14 mai, la Soci, Rusia. Secretarul de stat al SUA ar putea fi primit în audiență de președintele Rusiei, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 7 mai – Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, și secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, vor purta negocieri, pe 14 mai, în orașul Soci, anunță RIA Novosti.

Саммит НАТО в Брюсселе. День второй - Sputnik Moldova
Rusia
Lavrov: Rusia este gata de discuții serioase cu SUA și NATO

“Negocierile între Lavrov și Pompeo sunt planificate pentru 14 mai la Soci. Părțile au convenit asupra acestui lucru în cadrul discuțiilor din Finlanda”, a declarat agenției o sursă din cadrul MAE de la Moscova.

Kremlinul nu exclude că președintele Rusiei, Vladimir Putin, îl va primi pe secretarul de stat al SUA după negocierile cu ministrul rus de Externe la Soci, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitryi Peskov.

“Pompeo și Lavrov au planificat purtarea unor discuții, iar ministerul Afacerilor Externe al Rusiei a anunțat deja evenimentul respectiv. E singurul lucru pe care îl are planificat Pompeo la Soci. În urma acestor negocieri ai șefilor diplomațiilor din cele două state, nu excludem că Pompeo ar putea fi primit de președintele Rusiei”, a declarat Peskov.

Fluxul de știri
0