Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Codreanu către subalterni: nu folosiți lac de unghii la aplicarea marcajului rutier

© Sputnik / Miroslav RotariПешеходный переход
Пешеходный переход - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, i-a avertizat pe responsabilii de la Transporturi că vor răspunde cu funcțiile pentru calitatea vopselei ce va fi folosită la aplicarea marcajului rutier.

CHIȘINĂU, 7 mai – Sputnik. Primarul interimar al Capitalei, Ruslan Codreanu, a cerut astăzi, în cadrul ședinței săptămânale a direcțiilor Primăriei Chișinău, responsabililor de la Transporturi să nu aplice marcajul pe străzile din urbe ”cu lac de unghii”.

Ruslan Codreanu - Sputnik Moldova
Societate
Săptămâna începe cu demisii ”bombă” la Primăria Chișinău

Codreanu i-a avertizat pe șefii de la Direcția Transport și Căi de Comunicație că vor răspunde cu funcțiile pentru calitatea vopselei ce va fi folosită la aplicarea marcajului rutier.

”Să nu cumpărați vopsea de unghii pentru aplicarea marcajului. Să faceți teste de laborator, așa încât vopseaua să nu fie cu termen expirat sau ținută în condiții neadecvate și să fie spălată la prima ploaie. Veți răspunde cu funcțiile pentru calitatea vopselei care va fi aplicată”, a declarat primarul interimar.

Codreanu le-a solicitat funcționarilor de la Primărie ca să-i fie prezentată o hartă cu adresele exacte unde va fi aplicat marcajul pe străzile din Chișinău. primarul interimar a cerut ca marcajul rutier să înceapă să fie aplicat mai întâi în cele mai aglomerate intersecții din Capitală și la trecerile de pietoni din preajma instituțiilor de învățământ.

Fluxul de știri
0