Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Decis: Începând cu 7 mai, toți elevii vor fi obligați să facă asta: Iată ce va urma

© Sputnik / Павел Комаров / Accesați arhiva multimediaУчительница русского языка, литературы
Учительница русского языка, литературы - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi este ultima zi din Vacanța de Paște. Elevii s-au odihnit 10 zile, iar, începând cu ziua de 7 mai, cu toții au obligația să meargă la școală.

CHIȘINĂU, 06 mai - Sputnik, C.S. Este ultima zi din vacanța de Paște 2019, care coincide anul acesta cu vacanța de primăvară. Conform structurii anului școlar 2018-2019, Vacanța de Paște 2019 a fost stabilită pentru perioada 27 aprilie - 6 mai (10 zile).

Examen - Sputnik Moldova
Educație
BAC 2019: Lista centrelor de bacalaureat, aprobată - detalii

Pe 7 mai, toți elevii au datoria de a merge la școală. În timp ce unii așteaptă cu bucurie să meargă din nou la lecții, alții se vor bucura pentru că, în această săptămână, elevii vor învăța doar 2 zile, deoarece 9 și 10 mai au fost declarate libere. Astfel, elevii vor mai avea o mică vacanță de 4 zile, până pe 13 mai, în care vor putea savura frumoasele zile de primăvară.

Când începe vacanța de vară

Pentru elevii claselor I-VIII și X-XI, vacanța de vară a fost stabilită pentru perioada 1 iunie și 31 august (92 de zile). Examenele de absolvire pentru elevii clasei IX-a se vor desfășura în perioada 3 - 14 iunie 2019, iar pentru absolvenții clasei a XII-a (liceu) - de pe 4 până pe 21 iunie 2019.

Testarea finală a elevilor din clasa a IV-a se va desfășura între 14 mai și 24 mai 2019.

Fluxul de știri
0