Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Informație importantă despre pensiile care vor fi achitate în luna mai

© Sputnik / Evghenii PANASENCOПенсионер
Пенсионер - Sputnik Moldova
Abonare
CNAS aduce la cunoştinţa cetăţenilor că, în legătură cu sărbătorile din luna mai, subdiviziunile teritoriale şi oficiul central al Casei Naţionale nu vor activa pe 6, 9, 10 mai. Ziua de sâmbătă, 18 mai, va fi lucrătoare.

CHIȘINĂU, 5 mai – Sputnik. Casa Naţională de Asigurări Sociale (CNAS) informează că, în luna mai, pensiile şi alte prestaţii sociale vor fi achitate la timp.

pensionari пенсионеры - Sputnik Moldova
Vrei să știi ce pensie vei avea? Iată ce trebuie să faci

Banii destinați achitării pensiilor sunt transferați deja la Poşta Moldovei. Pe 3 mai, conform graficului, CNAS face transferul pe contul ”Poşta Moldovei" pentru zilele de plată a pensiei pe 5, 6 și 7 mai, iar pentru plata pensiei pe 8, 9 și 10 mai transferul va fi efectuat pe 7 mai.

Pentru acei beneficiari, care primesc pensia pe 1 şi 2 mai, banii au fost transferaţi prestatorului de servicii de plată pe data de 26 aprilie. Pentru acei beneficiari, care primesc pensia la card bancar, transferul s-a făcut la 3 mai.

CNAS aduce la cunoştinţa cetăţenilor că în legătură cu sărbătorile din luna mai, subdiviziunile teritoriale şi oficiul central al Casei Naţionale nu vor activa pe 6, 9, 10 mai. Ziua de sâmbătă, 18 mai, va fi lucrătoare.

Fluxul de știri
0