Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Înfiorător: Iată ce i-au făcut două bestii unei bătrâne de 87 de ani din Rezina

CC0 / Pixabay / beejees / Старость
Старость - Sputnik Moldova
Abonare
Indivizii au pătruns după miezul nopții în casa femeii, forțând ușa de la intrare.

CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik. Un bărbat și un minor, suspectați de comiterea unui jaf, au fost identificați de Polițiștii din Rezina.

Pe 30 aprilie curent, polițiștii au fost sesizați de o femeie în vârstă de 87 ani, locuitoare a orașului Rezina, care le-a comunicat că două persoane necunoscute de gen masculin au pătruns în locuința sa, în jurul orei 00.50, forțând ușa de la intrare.

Револьвер Смит-Вессон - Sputnik Moldova
Societate
Asasinat la comandă la Cantemir: Împușcat de șapte ori în propria curte – Video

Polițiștii veniți la fața locului au stabilit că necunoscuții i-au aplicat femeii o lovitură cu pumnul în regiunea capului și, amenințând-o cu răfuială fizică, au pretins de la victimă mijloace bănești. Femeia le-a dat „oaspeților nocturni” cinci mii de lei, după care indivizii au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor întreprinse, în aceiași zi, polițiștii din Rezina au identificat două persoane, un bărbat de 30 ani, și un minor de 17 ani, din aceeași localitate cu femeia. Suspecții reușiseră deja pe parcursul zilei să cheltuiască banii, pe țigări, băutură și alt bunuri.

Bărbatul a fost reținut și și-a recunoscut vina, iar minorul este cercetat în stare de libertate. Oamenii legii admit că suspecții și-au planificat din timp infracțiunea.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf. Persoana culpabilă de astfel de  infracțiune  se pedepsește cu închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în mărime de la 42 500 la 67 500 de lei.

Fluxul de știri
0