Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Meteorologii au schimbat prognoza: Iată cum va fi vremea în weekend și de Blajini

© Sputnik / Владимир Вяткин / Trecere la banca de fotografiiВесна, архивное фото
Весна, архивное фото - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Meteorologii au actualizat prognoza pentru următoarele șapte zile – cum va fi vremea de Blajini.

CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat cum va fi vremea la sfârșitul săptămânii, dar și de Paștele Blajinilor, atunci când moldovenii vor merge la cimitire să-și pomenească morții.

Последствия ледяного дождя в Краснодаре - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Val de aer polar în toată Europa: Vin iarăși înghețurile

Spre deosebire de prognoza anterioară, când au fost anunțate ploi practic în toată țara atât sâmbătă, cât și duminică, meteorologii și-au actualizat estimările. Astfel, mâine, șanse de  precipitații ar mai fi doar în sudul țării. Mai mult decât atât, pentru duminică deja nu mai sunt anunțate ploi.

Temperaturile vor fi generoase în zilele de weekend, cu valori termice maxime de 23..25 de grade Celsius. Vor fi în creștere și temperaturile nocturne, care vor ajunge până la 11..13 grade.

Ploile vor veni totuși, însă, potrivit meteorologilor, abia luni, de Blajini. Precipitațiile vor fi însoțite de descărcări electrice. Va continua să plouă și marți.

De luni, temperaturile vor fi în ușoară scădere, astfel că marți și miercuri vom avea doar 13..15 grade Celsius în termometre.

© Photo : SHSMeteo (3 Aprilie 2019)
Meteorologii au schimbat prognoza: Iată cum va fi vremea în weekend și de Blajini - Sputnik Moldova
Meteo (3 Aprilie 2019)
Fluxul de știri
0