Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ana Odobescu, declarații în exclusivitate despre participarea la Eurovision 2019

© Sputnik / Miroslav RotariАнна Одобеску
Анна Одобеску - Sputnik Moldova
Abonare
Interpreta Ana Odobescu, care urmează să ne reprezinte în acest an țara la Eurovision Song Contest 2019, a făcut undele dezvăluiri despre participarea sa la acest concurs, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Centrul de presă Sputnik Moldova.

CHIȘINĂU, 2 mai – Sputnik. Interpreta Ana Odobescu a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținută la Centrul de presă Sputnik Moldova, că va pleca pe data de 5 mai spre Tel Aviv, Israel, unde în a doua decadă a lunii mai se va desfășura concursul muzical Eurovision Song Contest 2019.

Евровидение Молдова  - Sputnik Moldova
Societate
Cine este Ana Odobescu, cea care ne va reprezenta țara la Eurovision Song Contest 2019

Deși a avut unele probleme tehnice și organizatorice, interpreta spune că toate dificultățile au fost depășite, în mare parte cu ajutorul sponsorilor, iar pe data de 16 mai se va strădui să reprezinte cu demnitate Republica Moldova.  

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision va evolua cu numărul trei în a doua semifinală, care se va avea loc pe data de 16 mai, la Tel Aviv. Alături de Ana Odobescu, în ziua respectivă, pe scena de la Tel Aviv vor urca interpreţi din Elveţia, Suedia, Irlanda, Austria, Letonia, România, Danemarca, Armenia, Albania, Azerbaidjan, Macedonia, Norvegia, Rusia, Olanda, Croaţia, Lituania, Malta.

Dacă va trece de această etapă, reprezentanta Republicii Moldova va participa în finala Eurovision Song Contest 2019 din 18 mai.

În total, în cele două semifinale vor evolua artiști din 35 de ţări. Prima semifinală va avea loc pe data de 14, iar cea de-a doua – pe 16 mai.

Ana Odobescu va interpreta pe scena Eurovision piesa ”Stay”.

Fluxul de știri
0