Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vine sau nu furtuna în Moldova: Iată ce prognozează meteorologii

© Sputnik / OsmatescoТучи
Тучи - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii din România progozează furtuni mai multe județe. Vremea rea va ajunge și în Moldova.

CHIȘINĂU, 30 apr - Sputnik. Furtuni violente în România. Meteorologii de peste Prut au anunţat averse cu caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină, de marţi, de la ora 14.00, până miercuri seară, scrie adevarul.ro. 

Пыльная буря проходит через временные лагеря в Байдоа, к западу от столицы Сомали Могадишо - Sputnik Moldova
Alertă: O enormă furtună de praf se îndreaptă spre Republica Moldova - Foto

Pentru mâine, 1 mai, meteorologii prognozează vânt cu rafale de 55 de kilometri la oră. Potrivit meteorologilor români, astfel de fenomene vor fi mai frecvente şi mai intense în regiunile nordice, nord-estice, vestice şi centrale.

În a doua parte a zilei de marţi (30 aprilie) şi la începutul nopţii de marţi spre miercuri (30 aprilie/01 mai) în zona Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, precum şi în Muntenia, Moldova şi Dobrogea. 

În Republica Moldova, mâine cerul va fi variabil, iar izolat vor cădea ploi cu descărcări electrice. Primele zile ale lunii mai, potrivit meteorologilor, vor fi ploioase. Maximele termice vor oscila între 17 și 22 de grade.

Fluxul de știri
0