Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dmitri Peskov a vorbit despre programul lui Vladimir Putin: „Nu doarme, lucrează”

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaDmitri Peskov
Dmitri Peskov - Sputnik Moldova
Abonare
Dmitri Peskov a povestit despre programul de lucru încărcat al președintelui Rusiei, Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 28 apr – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a relatat despre programul încărcat al șefului statului.

Vladimir Putin și Kim Jong Un - Sputnik Moldova
Rusia
Cadoul oferit de Kim Jong Un lui Vladimir Putin - Semnificația ascunsă a fost decriptată

Acum două zile, Vladimir Putin, a zburat din Cita la Vladivostok, unde a purtat negocieri cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, iar apoi a plecat cu o vizită de două zile în China. Jurnaliștii l-au întrebat pe Peskov, când președintele reușește să doarmă.

“El e Putin, el nu doarme, el lucrează”, a răspuns zâmbind Peskov.

Potrivit lui, vizita liderului rus în China este foarte productivă. Pe lângă participarea la forumul de cooperare internațională “Inițiativa Drumul Mătăsii”, Putin a avut o serie de întrevederi bilaterale, precum și negocieri cu președintele Chinei, Xi Jinping.

Aceste întrevederi au fost foarte consistente, a menționat Peskov. “E o practică obișnuită, când președintele profită de astfel de evenimente pentru a comunica cu colegii lui”, a spus purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

Fluxul de știri
0