Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cadoul oferit de Kim Jong Un lui Vladimir Putin - Semnificația ascunsă a fost decriptată

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin și Kim Jong Un
Vladimir Putin și Kim Jong Un - Sputnik Moldova
Abonare
Triumful și puterea - sunt cele două noțiuni simbolizate prin darul liderului nord-coreean lui Vladimir Putin, la summitul de la Vladivostok, a declarat pentru Sputnik un specialist al Centrului pentru Studii coreene.

CHIȘINĂU, 27 apr - Sputnik. Sabia pe care liderul nord-coreean i-a oferit-o miercuri lui Vladimir Putin în timpul summitului de la Vladivostok semnifică triumful și puterea, a declarat pentru Sputnik Konstantin Asmolov, om de știință de la Centrul de Studii coreene al Institutului de Studii ale Orientului Îndepărtat al Academiei de Științe din Rusia.

"În Coreea de Nord este adesea menționată o sabie prețioasă, la care o aluzie se găsea chiar și în discursurile lui Kim Jong-un privind dezvoltarea economiei, ca simbol al puterii", a relatat omul de știință.

Deci, el consideră că acestă semnificație este exact ceea ce liderul nord-coreean dorea să-i ofere președintelui rus.

Konstantine Asmolov a subliniat, de asemenea, faptul că serviciile de protocol ale celor două țări au înțeles foarte bine care este cel mai bun dar a fi făcut, cei doi lideri făcând schimb de arme albe. Vladimir Putin, la rândul său, i-a dăruit lui Kim Jong-un cu o sabie, precum și un set de ceai.

Fluxul de știri
0