Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Scandalul ”femeilor sexy” ia amploare: Anunțul de ultimă oră al Sandei Țurcan – Detalii

© AP Photo / Andy Wongmodel
model - Sputnik Moldova
Abonare
Scandal de proporții în showbiz: Tânăra care a fost desemnată de o revistă drept cea mai sexy femei din Moldova, renunță la titlu și face dezvăluiri scandaloase din culisele concursului.

CHIȘINĂU, 26 feb – Sputnik. Scandalul ”celor mai sexy femei din Moldova” ia amploare. Se pare că Sanda Țurcanu este foarte afectată de faptul că reprezentanții revistei care au alcătuit un top al celor mai sexy femei din Moldova au desemnat două câștigătoare.

Model - Sputnik Moldova
Societate
Război între cele mai sexy femei din Moldova: Nu pot împărți coroana – Detalii

Aceasta și-a spus oful într-o postare pe Facebook. Surprinzător a fost faptul că, ulterior, ea a anunțat că renunță la titlul acordat de revistă.

 „M-am pomenit peste noapte că împart acest loc din top cu o altă participantă la concurs. Și de ce se întâmplă asta? Vreți să știți? Pentru ca nu am vrut să achit pentru apariția mea pe copertă revistei, iar asta înseamnă o suma deloc simbolică”, a scris femeia pe pagina sa de Facebook.

Țurcanu a precizat că la mijloc ar sta o sumă mare de bani care i s-a cerut pentru a apărea pe coperta revistei.

”Consider că nu este corect să se schimbe regulile jocului în timpul jocului. Deci, nu am fost informată din start că dacă nu achit pentru apariția pe copertă atunci nici nu pot să-mi încurajez fanii să voteze pentru mine. Pentru că chiar dacă aș ieși învingătoare, oricum nu voi fi deținătoarea titlului. Pentru ca totul e legat de bani, de achitări pentru servicii de care omul s-ar putea sa nu aibă nevoie. Ca urmare a acestui lanț de acțiuni deloc demne și frumoase am decis să returnez coroana mea și să cedez acest titlu inventat”, a mai precizat Sanda Țurcan.

Amintim ca duminica trecuta o revistă locală a anunțat clasamentul celor 100 de femei sexy din Moldova. Pentru prima dată în istoria proiectului, doua femei au împărțit primul loc. Este vorba despre Sanda Turcan și Olivia Manoli.

Fluxul de știri
0