Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Război între cele mai sexy femei din Moldova: Nu pot împărți coroana – Detalii

CC0 / Pixabay / Pexels / Model
Model - Sputnik Moldova
Abonare
Una dintre cele mai sexy femei din Moldova, potrivit unei reviste locale, este nemulțumită că trebuie să împartă coroana cu o altă tânără.

CHIȘINĂU, 26 feb – Sputnik. O revistă locală a realizat un top al celor mai sexy femei din Moldova. Publicul a putut să le voteze timp de o lună pe cele pe care le consideră frumoase și seducătoare. În acest an, reprezentanții revistei nu au ținut cont de voturile online și au oferit locul întâi pentru două fete care erau primele în top.

Acest lucru a provocat indignarea tinerei care era pe primul loc, aceasta criticând dur decizia reprezentanților revistei.

Публикация от Alexa♊️ (@sandyturcan13)

Sanda Țurcan, cea care a acumulat cele mai multe voturi online, a declarat că este o nedreptate faptul că titlul de cea mai sexy femeie din Moldova nu i-a revenit doar ei, ci și altei tinere care, spune ea, a acumulat cu 9000 de voturi mai puțin.  

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Intr’un final a ajuns si coroana 👑 la mine 🥇🎉 @gabrielladamir @laura.jdanov

Публикация от Alexa♊️ (@sandyturcan13)

”Anul acesta chiar e culmea. Cică deja juriul decide chiar dacă diferența e de un milion. Diferența era de aproape 9000 de voturi. Mi se pare ridicol să împarți locul cu cineva”, a scris femeia pe pagina sa de Instagram.

De cealaltă parte, Olivia Manole, tânăra care s-a clasat pe locul doi în clasamentul online, nu a comentat situația. Aceasta a postat recent o fotografie în descrierea căreia a scris un mesaj sugestiv.

”Fă ceea ce simți că e bine fiindcă oricum vei fi judecat”, a scris ea pe Instagram.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Fă ceea ce simți că e bine fiindcă oricum vei fi criticat.🤗 @vorbe.bune @lilu.ojovan ❤️

Публикация от OLIVIA – VICTORIA⚜️ (@oliviamanoli)

Directorul revistei cu pricina a declarat că locul întâi la votingului online a fost obținut de Sanda Țurcan, însă redacția a decis să schimbe modalitatea de premiere și să ofere locul întâi pentru două persoane. 

Fluxul de știri
0