Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Operațiune specială în Chișinău: Sunt vizate persoane din conducerea organelor de drept

© AFP 2024 / SANDOR GEMESIМужчина в наручниках
Мужчина в наручниках - Sputnik Moldova
Abonare
Exclusiv: Procurorii investighează un dosar în care sunt implicate mai multe persoane din conducerea organelor de drept.

CHIȘINĂU, 26 apr – Sputnik. Procurorii din cadrul Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, în comun cu ofițerii Serviciului de Informații și Securitate, au reținut, joi, 25 aprilie, un grup de infractori, care au forțat prin înșelăciune un agent economic să le cedeze afacerea.

Procurorul-șef adjunct al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale, Valeriu Bodean, a confirmat pentru Sputnik Moldova că o asemenea operațiune a avut loc. Procurorul a declarat că acțiunea a avut loc în municipiul Chișinău și că oamenii legii mai lucrează încă la dosar.

”Da, o asemenea operațiune a avut loc. Acțiunea s-a desfășurat în municipiul Chișinău. Procurorii mai lucrează la acest dosar”, a declarat procurorul.  

Valeriu Bodean a evitat să ofere mai multe informații pe acest caz, detalii despre agentul economic și persoanele care fac parte din grupul infracțional.

Pistol - Sputnik Moldova
Societate
Revine racketul din anii '90: Lichidau, inclusiv fizic, concurenții economici

”La moment mai multe detalii nu pot să vă ofer”, a precizat pentru agenție procurorul-șef adjunct al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale.

Sputnik Moldova a încercat să afle detalii despre operațiune și de la responsabilii din cadrul SIS. Serviciul de presă al instituției nu a răspuns la multiplele apeluri telefonice ale reporterului Sputnik.  

Potrivit informațiilor pe care le deține Sputnik Moldova, din acest grup infracțional făceau parte și persoane din conducerea organelor de drept.

Fluxul de știri
0