Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Donald Trump uimește din nou Statele Unite: A făcut cea mai neașteptată plângere

© AP Photo / Pablo Martinez MonsivaisDonald Trump
Donald Trump - Sputnik Moldova
Abonare
Trump: ”Ei nu mă tratează bine ca republican - Foarte discriminatori, mari nemulțumiri de la mulți oameni - ar fi mult mai sus decât atât dacă nu ar face jocurile lor politice”

BUCUREȘTI, 24 apr - Sputnik, Evan Răutu. Este cunoscut obiceiul președintelui SUA de a transmite mesaje – inclusiv cu caracter oficial, pe rețeaua de socializare Twitter. Ei bine, este un fapt indiscutabil că acest „obicei” al lui Trump a sporit popularitatea Twitter.

Donald Trump - Sputnik Moldova
Decizia lui Donald Trump: Toată lumea va fi afectată - Experții sunt îngrijorați

Marți, compania a anunțat o creştere de 9 la sută - dar, culmea, Trump s-a plâns public de atitudinea discriminatorie a Twitter!

Într-o replică dată jurnalistei Fox Business Maria Bartiromo, care afirmase că ”lucrul cel mai bun care i s-a întâmplat până acum Twitter este Donald Trump”, președintele SUA a scris, nemulțumit:

”Foarte adevărat, dar ei nu mă tratează bine ca republican. Foarte discriminatori, procedură greoaie de înscriere. Şterg constant conturi. Scot în mod constant oameni din listă. Mari nemulțumiri de la mulți oameni. Multe nume – peste 100”.

De asemenea. Trump se plânge de ”jocurile politice ale Twitter”.

„Twitter ar fi mult mai sus decât atât dacă nu ar face jocurile lor politice. Nu e de mirare că vrea să se implice Congresul  - și chiar ar trebui”, a scris Trump într-un nou mesaj pe Twitter.

Reamintim că Donald Trump este un utilizator permanent al rețelei, acesta fiind cel mai bun mijloc al său de comunicare cu cetățenii – și direct, nu prin intermediul presei, care îi este ostilă, în mare parte.

Fluxul de știri
0