Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Șocant: Ce i-au făcut niște bestii unei tinere de 19 ani – Video

© Pixabay / CounsellingДевушка
Девушка - Sputnik Moldova
Abonare
Coșmar inimaginabil pentru o tânără din Capitală – indivizi cu cagule pe față au dus-o pe câmp și au amenințat-o cu arma.

CHIȘINĂU, 24 apr – Sputnik. Membrii unei grupări criminale au fost reținuți de poliție, fiind suspectați de trafic de persoane. Este vorba de patru moldoveni și un cetățean al României, car a făcut în țara sa patru ani de pușcărie pentru mai multe infracțiuni. Bănuiții au vârste cuprinse între 21 și 43 de ani.

În luna martie curent, indivizii, sub pretextul angajării la muncă într-un salon de frumusețe din România, în calitate de manichiuristă, au exploatat sexual o tânără de 19 ani din Chișinău.

задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Șocant: Moldoveancă din Ialoveni, reținută în Grecia – iată ce le-a făcut unor minore

Pe 14 martie, fata a fost transportată și adăpostită în orașul Viena, Austria. Victima a fost deposedată de pașaport și obligată să presteze servicii sexuale mai multor bărbați. În fiecare zi, tânăra deservea în jur de 3-4 bărbați, iar pentru serviciile prestate era plătită cu 100-150 euro, bani pe care era obligată să-i transmită traficanților.

La 17 aprilie 2019, din cauza unor probleme cu organele de drept din țara respectivă, suspecții împreună cu victima au părăsit teritoriul Austriei, revenind în Republica Moldova.

Ulterior, aceștia, în complicitate cu alte persoane care urmează să fie identificate, au transportat victima în extravilanul satului Floreni, raionul Anenii Noi, cu un automobil de marca ”Opel Vectra”. Unul dintre suspecți,  având cagulă pe cap, a scos victima din automobil și a amenințat-o cu o armă, spunându-i că dacă va povesti despre cele întâmplate în Austria, va avea de suferit atât ea, cât și familia sa. Indivizii au lăsat apoi victima în câmp.

Grație acțiunilor prompte a ofițerilor Centrului pentru combaterea traficului de persoane de comun cu procurorii Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale, ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare și cei ai Inspectoratului General de Carabinieri, în seara zilei de 19 aprilie curent, în timp ce se deplasau cu mai multe unități de transport pe străzile municipiului Chișinău, membrii grupării au fost opriți și reținuți, la moment fiind plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.

În cadrul perchezițiilor corporale și în automobilele suspecților, polițiștii au depistat o armă de model „WALTHER”, o cagulă, mănuși, toate acestea fiind utilizate în acțiunile infracționale. De asemenea, au fost depistate carduri bancare, acte și două telefoane mobile dintre care unul aparținând chiar victimei, buletinul de identitate cât și pașaportul acesteia.

Prostituate - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Le-au promis locuri de muncă în Grecia, dar iată ce au făcut cu ele

Pe acest fapt a fost pornită o cauză penală pentru trafic de ființe umane, iar dacă va fi dovedită vinovăția făptașilor, aceștia riscă închisoare de până la 15 ani.

În continuare, forțele de ordine urmează să întreprindă un șir de acțiuni de urmărire penală în cadrul cărora se va stabili implicarea fiecărei persoane în comiterea infracțiunii, acumularea tuturor probelor, precum și identificarea altor tinere recrutate de către suspecți .În același timp, victimei i se acordă asistența juridică și psihologică necesară.

Fluxul de știri
0