Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vacanța peste hotare: Când prindem cele mai ieftine bilete de avion

CC0 / Pixabay / JESHOOTScom / Aeroport
Aeroport - Sputnik Moldova
Abonare
Experții ne spun în care perioadă este mai ieftin să procurăm bilete de avion ca să mergem în vacanță peste hotare.

CHIȘINĂU, 19 apr – Sputnik. Cele mai ieftine bilete de avion sunt în perioadele dintre vacanțe, și anume în lunile februarie, martie, octombrie și noiembrie. Datele au fost oferite de portalul tutu.ru, care a efectuat o analiză a prețurilor biletelor de avion pentru cele mai solicitate destinații din Europa, dar și din țările mai îndepărtate. 

Elevi, imagine de arhivă - Sputnik Moldova
Educație
Incredibil: Unii elevi nu vor avea vacanță - iată de ce

Cele mai mari prețuri pentru călătorii în Europa sunt în luna iunie, iar pentru destinațiile de vacanță din țările neeuropene este luna iulie.

Procurând bilete de avion pentru alte luni, puteți economisi până la 20 – 30 la sută din costul mediu anual, iar în comparație cu perioadele fierbinți, biletele ar putea fi de două ori mai ieftine. Totodată, chiar și pentru perioada de vârf, prețul biletelor poate fi la nivelul celui mediu anual, dacă sunt procurate cu 3-6 luni mai devreme.

Specialiștii spun că prețul mediu al biletelor de avion în perioadele de vârf este mare și din cauză că toate biletele sunt deja cumpărate – atât cele ieftine procurate din timp, cât și cele foarte scumpe cumpărate chiar înainte de zbor.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0