Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii șocante în cazul polițistului mușcat de deget: Iată adevărul gol-goluț – Video

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция  - Sputnik Moldova
Abonare
Sfâșiat de durere, cu degetul între dinții din gura șoferului beat și agresiv, timp de vreo zece minute, sărmanul polițist l-a implorat pe acesta să-i dea drumul. Însă șoferul era de neînduplecat.

CHIȘINĂU, 18 apr – Sputnik. Inspectoratul Național de Patrulare a publicat pe pagina sa oficială de internet un film video în care prezintă felul cum a început altercația și, mai apoi, actele de violență între un șofer beat și doi oameni ai legii care au încercat să-l documenteze.

Полиция  - Sputnik Moldova
Societate
Vai de capul nostru: Iată de ce este în stare poliția care trebuie să ne apere – Video

INP precizează că șoferul, locuitor al satului Dubovca din raionul Hâncești, în vârstă de 25 de ani, a fost oprit de angajații Inspectoratului Național de Patrulare în apropierea satului Bozieni din același raion.

Din filmul făcut cu camera de bord a mașinii de patrulare și de cea portabilă de pe vesta unui polițist, înțelegem că imediat ce a văzut echipajul de poliție, șoferul a a virat pe un drum secundar și s-a așezat pe bancheta pasagerului din față. Iar atunci când oamenii legii i-au cerut să se legitimeze, el a refuzat să facă asta, pretinzând că nu s-a aflat la volanul automobilului.

Totodată el a refuzat să meargă la inspectorat pentru documentare.

În momentul în care polițiștii au încercat să-l încătușeze, șoferul beat a opus rezistență și chiar i-a agresat pe polițiști. Unul a pățit-o rău de tot, dat fiind că a fost mușcat de un deget și ținut așa timp de vreo 10 minute. În definitiv, șoferul beat a fugit de la fața locului, iar polițistul a rămas cu degetul betejit, mai exact cu leziuni ale ligamentului degetului.

Grupare specializată în trafic de fiinţe umane, destructurată de către SIS şi MAI - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Șocant! Iată ce se întâmplă pe străzile Capitalei: Fratele meu este polițist – Video

Poliția a mai precizat că șoferul agresiv, ca să nu spunem mâncător de polițiști sau mai științific ar fi "polițistofag", a fost reținut pentru 72 de ore. În privința acestuia a fost inițiată o cauză penală în baza art. 349, al. 1 al Codului Penal al Republicii Moldova (amenințarea sau violență săvârșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere sau a unei persoane care își îndeplinește datoria obștească).

Poliția a mai precizează că bărbatul riscă amendă de până la 67 500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de până la 180 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

După ce deputatul Sergiu Sîrbu a fost bătut, un comentator politic spune că s-a înarmat>>>

Fluxul de știri
0