Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fapta rușinoasă a unui bărbat din Dubăsari: Intervenția luptătorilor Fulger

Abonare
Un bărbat din Dubăsari a jefuit o femeie de 60 de ani, însă, datorită intervenției prompte a doi luptători Fulger, acesta a fost reținut. Poliția a publicat imagini video cu momentul reținerii.

CHIȘINĂU, 15 apr - Sputnik. Polițiștii din sectorul Ciocana al Capitalei, din cadrul BPDS Fulger, l-au reținut pe un tânăr de 24 de ani din Dubăsari. Acesta este cercetat pentru jaf.

Cazul a avut loc pe 13 aprilie, pe strada Vadu lui Vodă din sectorul Ciocana. Bărbatul a jefuit o femeie de 60 de ani, care se afla la o stație de transport public. În genată se aflau bunuri materiale 

Datorită reacției prompte a doi polițiști care se aflau în preajmă, tânărul a fost imobilizat. Poliția precizează polițiștii se aflau în afara orelor de muncă. Aceștia l-au  imobilizat pe bărbat.

Reținere, imagine simbol - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Iată ce făceau membrii unui grup criminal organizat în Moldova

Potrivit oamenilor legii, acesta a fost judecat pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate alcoolică. Totodată, polițiștii au stabilit că individul nu acționa de unul singur, acesta având doi complici. Astfel, în urma acțiunilor speciale de investigații întreprinse de polițiști, aceștia au fost reținuți. Este vorba de doi locuitori ai raionului Dubăsari, cu vârstele de 28 și 41 de ani, care se deplasau cu automobilul de model ”Ford Transit”, anterior fiind judecați, pentru furt și jaf.

Suspecții au fost reținuți pentru 72 de ore. Cei trei sunt cercetați penal pentru jaf și riscă privațiune de libertate de la 5 la 7 ani.

Fluxul de știri
0