Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Din 15 aprilie, noi prețuri pentru perfectarea pașaportului și buletinului de identitate

© Sputnik / Miroslav RotariPașaport
Pașaport  - Sputnik Moldova
Abonare
De astăzi, 15 aprilie, se implementează prestarea serviciilor de eliberare a buletinului de identitate și a pașaportului la data adresării solicitantului. Iată care sunt noile tarife.

CHIȘINĂU, 15 apr – Sputnik. Din 15 aprilie, Agenția Servicii Publice (ASP) a sistat prestarea serviciului de eliberare a buletinului de identitate în termenele de trei ore și șase ore, iar a pașaportului în termenele de trei ore, șase ore și zece zile calendaristice.

În schimb, ASP anunță că se implementează prestarea serviciilor de eliberare a buletinului de identitate și a pașaportului la data adresării solicitantului.

Молдавский биометрический паспорт - Sputnik Moldova
Societate
Cât costă pașaportul biometric în 2021 - detalii

Astfel, au intervenit și unele modificări la prețul pentru perfectarea pașaportului biometric prin introducerea unui tarif la eliberarea pașaportului la data adresării.

Tariful pentru perfectarea pașaportului biometric în termen de 30 de zile a rămas același și este de 850 de lei, la fel și în cazul eliberării în termen de 15 zile – 1060 de lei, în 5 zile – 1490 de lei, în 24 de ore – 1700 de lei, și într-o oră – 2980 de lei.

Astăzi a fost publicat și prețul pentru perfectarea pașaportului biometric la data adresării. Acesta este de 2130 de lei.

Situația este aceiași și în cazul perfectării buletinului de identitate. Tariful pentru perfectarea buletinului de identitate în termen de 30 de zile este de este de 130 de lei, în 15 zile – 200 de lei, în 5 zile – 390 de lei, în 24 de ore – 520 de lei.

Prețul nou pentru perfectarea buletinului de identitate la data adresării este de 650 de lei.

Fluxul de știri
0