Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliţia, nevoită să aplice gaze lacrimogene: Incident grav în Capitală

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Un individ agresiv a fost potolit cu greu la Botanica, dor după ce poliţistul a aplicat gaze lacrimogene.

CHIŞINĂU, 7 apr – Sputnik. Un individ agresiv a fost încătușat de un inspector al INP, după ce a lovit un tânăr pe care l-a lăsat fără cunoştinţă.

Potrivit Inspectoratului Naţional de Patrulare, incidentul a avut loc sâmbătă, 6 aprilie, pe strada Muncești din Capitală. Un inspector de patrulare a observat un bărbat care lovea cu picioarele, din toate puterile, în ușa unui automobil parcat în curtea casei. Ulterior, bărbatul și-a continuat drumul. La intersecția străzilor Pandurilor cu Muncești, acesta a observând un grup de tineri şi s-a apropiat de el. Individul i-a aplicat prin surprindere o lovitură unuia dintre tineri, acesta cazând şi pierzându-și cunoștința.

Полиция - Sputnik Moldova
Societate
Poliţiştii, prezenţi în număr mare pe drumurile din ţară: Iată ce s-a întâmplat

Pentru a-l imobiliza pe bărbatul agresiv care nu s-a conformat cerințelor inspectorului, încercând chiar să-l agreseze, angajatul INP a fost nevoit să aplice gaze lacrimogene.

În scurt timp, la fața locului au intervenit ambulanța dar și un echipaj al BPRO care primise o plângere din partea unor locuitori din zonă. Astfel, oamenii au spus că bărbatul mai deteriorase anterior trei automobile, unul dintre proprietari având și dovezi video.

Făptașul a fost condus la IP Botanica pentru documentare.

Amintim că INP a anunţat printr-un comunicat că va intensifica în weekend patrularea pe drumurile din ţară, dar şi pe străzile din Capitală, pentru a supravegherea circulației rutiere, dar și pentru menținerea ordinii publice şi prevenirii infracțiunilor.

Fluxul de știri
0