Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poliţiştii, prezenţi în număr mare pe drumurile din ţară: Iată ce s-a întâmplat

© Sputnik / Miroslav RotariПолиция
Полиция - Sputnik Moldova
Abonare
În acest weekend, angajaţii INP vor intensifica patrularea pe drumurile din ţară, dar şi pe străzile din Capitală.

 

CHIŞINĂU, 6 apr – Sputnik. În zilele de sâmbătă şi duminică, inspectorii de patrulare sunt prezenți în trafic pentru supravegherea circulației rutiere, dar și prin curțile blocurilor, parcuri, pentru menținerea ordinii publice şi prevenirii infracțiunilor, informează Inspectoratul Naţional de Patrulare.

„În acest context mizăm pe deschiderea cetățenilor la întreținerea dialogurilor cu ofițerii, astfel avem posibilitatea să ne familiarizam cu cele mai frecvente probleme dar și să reacționăm mai rapid la soluționarea lor”, menţionează INP.

Автомобиль - Sputnik Moldova
Societate
Vin zile grele pentru şoferi: Anunţ important făcut de INP

Poliţiştii le  recomandă celor care pornesc la drum să conducă prudent, să adapteze permanent viteza de deplasare la condițiile de drum și trafic, să nu urce la volan dacă au consumat băuturi alcoolice şi să aibă centura de siguranță cuplată.

Doar în primele trei luni ale anului curent, INP a intervenit în cazul a peste 2 100 de apeluri la numărul 112, venite de la cetățenii care se aflau într-o dificultate. Cele mai dese solicitări sunt cazuri de violența în familie - 487, conflicte între persoane - 328, comportament agresiv în societate - 144, bătăi - 140, furturi - 105, incendii – 52 şi altele.

Fluxul de știri
0