Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Rușinos: Un bărbat a stors de bani 19 femei, jurându-le dragoste până la moarte

© Sputnik / Evgenya Novozhenina / Accesați arhiva multimediaBărbat și femeie - Imagine simbol
Bărbat și femeie - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat le promitea marea și sarea unor femei, estorcând de la acestea sume importante de bani. A fost deconspirat chiar de una dintre victime.

CHIȘINĂU, 4 apr – Sputnik. Poliția orașului chinez Zhengzhou, provincia Henan, a reținut un bărbat care, în decursul a doi ani, a întreținut relații cu 19 tinere, de la care a estorcat sume mari de bani, anunță portalul Sina-Henan.

Bancomat - Sputnik Moldova
Hoţul nu s-a oprit aici: Vezi ce i-a făcut unei femei după ce i-a luat banii la bancomat

Bărbatul pe numele Tang a reușit o perioadă îndelungată să se dea drept fiul unor părinți bogați sau un aspirant bogat. Schema utilizată a fost similară de fiecare dată: făcea cunoștință cu o tânără solitară pe internet, făcând-o să se îndrăgostea de el. Atunci când venea la întâlnire, el purta haine care le imitau pe cele scumpe, le dăruia fetelor cadouri ”scumpe” contrafăcute.

Potrivit unei victime, după prima întâlnire nu avea de gând să continue relația, însă Tang i-a simțit vulnerabilitatea emoțională, a reușit să o abordeze în așa fel, încât fata a ajuns să locuiască cu el.

Peste o anumită perioadă, el a început să o roage să-i transfere sume mici de bani pe conturile altor persoane, însă de fiecare dată i-a întors banii împrumutați. Cu timpul, sumele au devenit mai mari, iar Tang a încetat să mai întoarcă banii, rugând-o să se împrumute de la prieteni. Tânără nu simțea nicio îngrijorare din momentul în care născuse de la el un copil și era sigură că se vor căsători. Povestea a continuat până în decembrie a anului trecut, când bărbatul nu a mai apărut acasă. Doar atunci când el a furat două automobile, femeia a înțeles că a fost trasă pe sfoară. În acea perioada, tânăra acumulase datorii de peste 160 de mii de yuani (23 de mii de dolari).

Laborator, vaccin - Imagine Simbol - Sputnik Moldova
Revoltător: Femei obligate să facă sex pentru a primi un vaccin

Totuși, ea nu s-a adresat la Poliție, începând propria investigație. Odată ce toate conturile lui Tang au fost înregistrate cu buletinul ei de identitate, ea a reușit să restabilească parolele și a aflat cu ce se îndeletnicea fostul iubit.

Abia atunci victima a scris o plângere la Poliție, care în scurt timp a identificat alte zeci de cazuri de estorcare. Timp de doi ani, bărbatul a reușit să obțin prin înșelăciune de la femei naive peste un milion de yani.

La sfârșitul lunii martie bărbatul a fost reținut. Acesta și-a recunoscut vina și a povestit că a conceput această schemă după ce, în 2017, și-a pierdut locul de muncă. Poliția continuă investigațiile.

Fluxul de știri
0