Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Grupare periculoasă, destructurată la Florești: Iată ce făcea în nordul țării - Foto

© Pixabay / msqrd2Cannabis
Cannabis - Sputnik Moldova
Abonare
Trei persoane au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate la domiciliile acestora.

CHIȘINĂU, 4 apr – Sputnik. Ofițerii Direcției Antidrog, polițiștii și procurorii din  Florești au documentat activitatea infracțională  a unui grup de persoane implicate în realizarea drogurilor de tip marijuană, preponderent în raioanele de nord a țării.

Percheziții la INI  - Sputnik Moldova
Societate
Operațiune specială la Ungheni și Fălești: Iată ce au descoperit polițiștii - Video

În urma acțiunilor de urmărire penală efectuate au fost reținuți trei bărbați cu vârste cuprinse între 19 și 38 de ani, originari din raionul Florești și Rîșcani, anterior condamnați pentru comiterea infracțiunilor de furt și circulație ilegală a drogurilor.

Suspecții cultivau plantele de cânepă, iar ulterior comercializau marijuana consumatorilor.

Pentru probatoriu, polițiștii au efectuat mai multe achiziții de control. Un pachețel de marijuană era realizată la prețul de 200 lei.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul suspecților au fost depistate și ridicate peste 50 de pachețele (doze) de marijuană, mijloace bănești provenite din realizarea drogurilor în sumă de 150 de euro și 3700 de lei, cântare electronice la scara mică, precum și alte mijloace de probă.

Pe parcursul lunii martie, angajații Direcției Antidrog ai Inspectoratului Național de Investigații au acordat suport ofițerilor de investigație din cadrul Inspectoratele teritoriale de poliție la relevarea și documentarea infracțiunilor ce țin  de circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau a analogilor acestora cu scop de înstrăinare.

Fluxul de știri
0