Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Operațiune specială la Ungheni și Fălești: Iată ce au descoperit polițiștii - Video

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții la INI
Percheziții la INI  - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii legii au desfășurat mai multe percheziții la domiciliile membrilor unei grupări criminale – ceea ce au descoperit întrece orice limite.

CHIȘINĂU, 22 mart – Sputnik. Ofițerii Direcției nr.2 a INI, împreună cu polițiștii din  cadrul Inspectoratului de poliție Ungheni și Fălești, în comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, oficiul Nord, au desfășurat o serie de percheziții la domiciliile mai multor figuranți, suspectați de punerea în circulație a drogurilor pe teritoriul raionului Ungheni.

Descinderile au avut loc în cadrul unui dosar penal intentat pe faptul procurării, păstrării, transportării, distribuirii drogurilor, săvârșite în scop de înstrăinare, de către un grup criminal organizat.

Drept urmare a perchezițiilor efectuate la domiciliile suspecților, au fost depistate și ridicate droguri de tip marijuana în proporții deosebit de mari, mijloace bănești provenite din activitatea ilegală de comercializare a drogurilor, armelor și munițiilor deținute ilegal, cântare electronice și alte obiecte ce prezintă interes pentru cauza penală.

Până în prezent, șase persoane au fost reținute pentru 72 ore, în privința cărora procurorii vor solicita arestarea preventivă.

Suspecții riscă pedeapsa cu închisoarea de la 7 la 15 ani.

© Photo : Serviciul informare şi comunicare cu mass-media al PCCOCSPercheziții în cadrul unui dosar privind traficul de droguri
Operațiune specială la Ungheni și Fălești: Iată ce au descoperit polițiștii - Video - Sputnik Moldova
Percheziții în cadrul unui dosar privind traficul de droguri
Fluxul de știri
0