Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tinerii moldoveni cu cetățenie română, puși pe jar: ”Armata devine de astăzi obligatorie!”

© AFP 2024 / DANIEL MIHAILESCUMilitari români în cazarma bazei militare de la Babadag
Militari români în cazarma bazei militare de la Babadag - Sputnik Moldova
Abonare
Anunțul a fost făcut în urmă cu scurt timp de reprezentanții Ministerului Apărării Naționale din România pe pagina lor de Facebook.

BUCUREȘTI, 1 apr – Sputnik, Georgiana Arsene. Reprezentanții Ministerului Apărării Naționale sunt puși pe glume azi, de 1 aprilie. Și aceasta pentru că ei au pus tinerii pe jar cu un singur mesaj, postat pe pagina lor de Facebook.

”Bună dimineața! Armata devine de astăzi obligatorie! Începem săptămâna în forță cu o veste mult aşteptată. Tinerii cu vârsta cuprinsă între 20 şi 35 vor primi toate detaliile în timp util”, au scris reprezentanții Ministerului Apărării Naționale pe pagina lor de socializare

Postarea a stârnit foarte multe comentarii pline de umor, la care au primit replici în aceeași notă de la reprezentanții instituției.

”Cum o să mai aibă timp să se epileze pe picioare?”, a scris un internaut, în timp ce altul s-a arătat preocupat de… pensat.

Reprezentanții MApN însă, au dat dovadă de prezență de spirit și au lăsat un răspuns pe măsură.

”Aceasta va fi ultima lor grijă pe perioada instrucției!”, au răspuns reprezentanții instituției.

Un comentator, însă, și-a exprimat speranța că mesajul este ”pe bune”, argumentând că doar armata mai poate salva tinerii, făcându-i bărbați.

”Bună asta… Păcat că-i o păcăleală… Doamne-ajută să fie obligatorie în viitor… așa mai scăpăm de (bărbații… fetițele…) cu pantalonii lipiți de gambe”, a scris o comentatoare.

Fluxul de știri
0