Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Zăpada de astă noapte părea o glumă, dar iată ce accident a provocat în Dobrovăț – Video

Abonare
Miercuri dimineaţă, un microbuz care transporta 23 de persoane s-a răsturnat în zona localității Dobrovăț din județul Iași, România. Autorităţile din judeţul Iaşi au declanşat planul roşu de intervenţie, având în vedere numărul mare de pasageri.

BUCUREŞTI, 27 mart – Sputnik, Doina Crainic. Azi dimineaţă, în jurul orei 05:50, un microbuz care transporta 23 de persoane s-a răsturnat în zona localității Dobrovăț din județul Iași.

Accident - Sputnik Moldova
Accidente
Accident teribil la Strășeni: mașinile făcute zob, 6 oameni, în spital – Video

Autorităţile din judeţul Iaşi au activat imediat planul roşu de intervenţie, care presupune concentrarea resurselor medicale disponibile la locul accidentului cu victime multiple, relatează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, pe pagina de Facebook

Toţi cei 23 de pasageri au fost transportaţi la spital. Patru dintre pasageri au fost răniţi grav, unul dintre ei fiind încarcerat.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Iaşi, microbuzul a derapat din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi s-a răsturnat pe sensul de mers spre Iaşi al drumului.

IGSU precizează că au fost alerate 2 echipaje complexe de stingere și descarcerare, 2 module dedicate de descarcerare, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 3 ambulanțe SMURD și 2 ambulanțe SAJ.

Fluxul de știri
0