Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vântul a făcut ravagii în Capitală: Acoperișuri și automobile distruse – Video

© Sputnik / Miroslav Rotarivânt în Capitală, imagine de arhivă
vânt în Capitală, imagine de arhivă - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Sinopticienii au anunțat astăzi Codul Galben de Vânt pe întreg teritoriul țării. În capitală, rafalele puternice de vânt au provocat distrugeri.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik, S.P. Internauții au postat pe Facebook fotografii cu ravagiile le care le-a provocat vântul în municipiul Chișinău.

Spre exemplu, vântul sa distrus acoperișul benzinăriei Lukoil din strada Dacia, în apropierea Aeroportului Internațional Chișinău. Mai rău, acoperișul s-a prăbușit peste automobilele care se aflau în stația de alimentare cu carburanți.

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI atenţionează populaţia să fie prudentă în contextul avertizări meteo lansate de Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Salvatorii îi îndemnă pe oameni să nu calce cabluri căzute la pământ şi să evite mersul şi aflarea sub arbori bătrâni şi construcţii avariate. Mai mult, pompierii recomandă persoanelor să evite aprinderea vegetaţiei uscate şi a gunoiului menajer, întrucât în condiţii de vânt puternic focare se pot răspândi cu repeziciune pe suprafeţe extinse.

În situaţii de risc oamenii sunt îndemnaţi să apeleze de urgenţă Serviciul 112.

Fluxul de știri
0