Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Sputnik Moldova te ajută să ajungi gratuit la finala Ligii Campionilor de la Madrid

© Photo: Twitter / UEFALiga Campionilor
Liga Campionilor - Sputnik Moldova
Abonare
Pentru al doilea an consecutiv, Concernul ”Gazprom”, în parteneriat cu UEFA, va desfășura un program inedit în Republica Moldova și le va oferi de această dată tinerilor posibilitatea de a face parte din tabăra internațională de fotbal de la Madrid, inclusiv posibilitatea de a privi din tribunele stadionului Wanda Metropolitano finala Ligii Campionilor.

În acest an Republica Moldova a obținut 4 cote de participare în cadrul programului Fotbal Pentru Prietenie. Trei copii cu anul nașterii aprilie 2006-septembrie 2007, de meserie portar, mijlocaș și un atacant vor fi selectați și vor participa la campionatul mondial al Fotbalului pentru Prietenie în perioada 28 mai-2 iunie 2019 care se va desfășura la Madrid.

Organizatorii vor ține cont atât de abilitățile tehnice sau fizice ale tinerilor, cât și de abilitățile de integrare în echipă, de a comunica în limba engleză și în fața camerelor video. Tinerii vor susține interviuri pentru presă și vor face parte din echipe mixte, având coechipieri de pe toate continentele.

În afară de cei trei jucători, urmează a fi selectat și un adolescent, care ar putea conduce antrenamente. Tânărul trebuie să aibă între 14 - 16 ani și să vorbească fluent engleza.

De asemenea, programul oferă șansă și unui tânăr jurnalist, cu vârsta de 12-13 ani, care a participat în cadrul unor emisiuni pentru copii sau are o experiență jurnalistică. Acesta urmează să prezinte o lucrare în limba engleză și să demonstreze cunoștințe elementare despre fotbal.

Prima selecție a jucătorilor și a antrenorului va avea loc luni, 1 aprilie, pe stadionul Clubului Sportiv Buiucani din Capitală. 
Pentru a afla mai multe detalii contactați persoana responsabilă din cadrul redacției Sputnik Moldova, sunând la numărul de telefon 078844114.

Sputnik Moldova a fost partener general în 2018 al evenimentului și va susține mediatic proiectul pe întreaga durată.

Fluxul de știri
0