Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Salvează o viață! Ajută o mamă cu patru copii să învingă cancerul

© Sputnik / OsmatescoAlina Zbancă
Alina Zbancă - Sputnik Moldova
Abonare
Oamenii cu suflet mare sunt așteptați sâmbătă, 30 martie, la ora 15:00, în localul "Eugen Doga Music Café", pentru a participa la un eveniment de caritate în susținerea unei familii cu patru copii a căror mamă este bolnavă de cancer.
Salvează o viață! Ajută o mamă cu patru copii să învingă cancerul

Organizatoarea evenimentului, purtătoarea de cuvânt a Ministerului Afacerilor Interne, care mai este cunoscută și ca poeta cu epoleți, Alina Zbancă, va recita poeziile sale într-o atmosferă relaxantă cu muzică și oameni frumoși.

Cei prezenți la eveniment vor fi delectați cu cele mai frumoase poezii a poetei și, în același timp, vor putea contribui cu cât îi lasă inima cu ceva bani. Banii vor fi dați pentru tratamentul mamei celor patru copii.

Alina Zbâncă îi îndeamnă pe oameni să nu rămână indiferenți și să participe la acest eveniment de caritate.

"Dacă vrem să primim ceva trebuie să dăruim. Nu știm ce surprize ne pregătește ziua de mâine. Trebuie să fim mai solidari, să oferim ajutor și să fim mai buni unii cu alții. Indiferența este  problem mare a societății noastre. Trăiți-vă clipa și fiți mai buni", a spus Alina Zbâncă.

Intrarea la eveniment se va efectua în baza invitațiilor. Doritorii de a participa o pot contacta pe Alina Zbâncă pe rețelele de socializare.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Autor: Cristina Baș

Fluxul de știri
0