Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Avertizare pentru Moldovenii din Franţa: Atacurile cu acid se înmulţesc - O nouă victimă

© Sputnik / Mikhail Mokrushin / Accesați arhiva multimediaParis
Paris - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un nou atac cu acid a avut loc în Franța, marți, 26 martie, de data aceasta la Montpellier. O tânără a fost ținta unui atac cu acid, în timp ce aceasta se afla în centrul orașului. Zilele trecute a fost vizată o școală din Val-d'Oise.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik. Marți, 26 martie, în jurul orei 18, ora locală, o femeie în vârsta de treizeci de ani a fost ţinta unui atac, pulverizându-i-se acid în faţă, nu departe de Avenue de la Liberté, în cartierul Figuerolles, informează ziarul local metropolitan, citat de Sputnik France

Tânăra a fost dusă la camera de urgenţă cu arsuri pe faţă.

Станция метро - Sputnik Moldova
Societate
Atac cu acid la Paris: O persoană a fost grav rănită - detalii

Potrivit victimei, aceasta a fost atacată de doi indivizi pe un scuter. Unul dintre ei i-a aruncat în față acid, conținut într-o sticlă mică. Apoi atacatorii au fugit.

Acest caz face parte dintr-o serie de atacuri cu acid în Franța. Vineri, 22 martie, înainte de ora 10 dimineața, o sticlă care conținea un amestec potențial exploziv de acid clorhidric și folie de aluminiu a fost aruncată pe terenul de sport al școlii Paul-Vaillant-Couturier din Bezons, Val d'Oise.

La începutul lunii martie, un ofițer de poliție din Rouen a aruncat cu acid în fața partenerei sale de 45 de ani. Femeia a fost arsă pe față și pe piept, potrivit relatărilor din presă.

De asemenea, la Paris, în februarie, au avut loc două atacuri cu acid în metrou, în urma cărora trei oameni au fost răniţi.

Fluxul de știri
0