Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ultima oră: Leancă nu se prăpădește, el are șanse reale să ajungă europarlamentar - Video

© Sputnik / Miroslav RotariЮрие Лянкэ
Юрие Лянкэ  - Sputnik Moldova
Abonare
Iurie Leancă va ocupa poziția a patra pe lista electorală a partidului Pro România al lui Victor Ponta la alegerile pentru Parlamentul Uniunii Europene.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik. Fostul premier moldovean Iurie Leancă va participa la europarlamentare pe lista unui partid din România.

Владимир Воронин Vladimir Voronin - Sputnik Moldova
Voronin l-a felicitat cu sarcasm pe Leancă: Lângă Filat, nu în Parlament

Liderul Partidului Pro România, Victor Ponta, a confirmat oficial că pe lista acestei formațiuni pentru alegerile din Parlamentul european se află și fostul premier moldovean Iurie Leancă.

Președintele Pro România, Victor Ponta, comisarul european Corina Creţu şi fostul prim-ministru Mihai Tudose ocupă primele trei poziţii pe lista candidaţilor acestui partid pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Este curios faptul că următorul pe lista Pro România, al patrulea, este fostul premier al Republicii Moldova, Iurie Leancă.

Într-o conferință de presă pe care a ținut-o astăzi, Victor Ponta a declarat cu referire la fostul premier moldovean: Sper ca Leancă să-i reprezinte (în Parlamentul european – n.n.) pe toți românii.

Fluxul de știri
0