Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Rusia: Serghei Lavrov s-a întâlnit cu reprezentanții marilor companii din SUA

© Sputnik / Vitaliy Belousov / Accesați arhiva multimediaSerghei Lavrov
Serghei Lavrov - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentanții marilor companii americane au discutat cu ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, despre relațiile între Rusia și SUA.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik. Ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a avut o întrevedere cu un grup al membrilor Consiliului de Administrare, Camera de Comerț Americane în Rusia (AmCham), în funte cu președintele acestei organizații, Alexis Rodzianko, se anunță pe site-ul MAE de la Moscova.

Serghei Lavrov, fotografie de arhivă - Sputnik Moldova
Politică
Lavrov: Schimbul de mărfuri dintre SUA și Rusia este în creștere

La întâlnire au participat șefii reprezentanților unor companii precum “Johnson& Johnson”, “Caterpillar”, "Chevron", "ExxonMobil" și altele.

Printre subiectele centrale a discuțiilor au fost relațiile între Rusia și SUA, care trec printr-o perioadă complicată din cauza acțiunilor oficialităților de la Washington, punându-se accentul pe perspectivele cooperării economice.

Lavrov a menționat măsurile promovate în Rusia pentru îmbunătățirea mediului de afaceri, subliniind posibilitățile largi pe care economia rusă le oferă antrenprenorilor și investitorilor americani.

Fluxul de știri
0