Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Fulgi de nea, în nordul țării și la Poșta Veche – Video

© Sputnik / Miroslav RotariСнег
Снег - Sputnik Moldova
Abonare
Iarna nu se dă bătută. Chiar dacă în luna martie am avut zile cu mult soare, călduroase chiar, în care mercurul în termometre a ajuns la +20 de grade Celsius, iată că astăzi ziua a nins în unele raioane din nordul țării, dar și în Capitală au căzut câțiva fulgi de nea.

CHIȘINĂU, 27 mart – Sputnik, S.P. S-ar putea ca aceștia să fie ultimii fulgi de nea din această primăvară. Cel puțin, am putea să sperăm la asta, mai ales dacă ne uităm pe prognoza Serviciului Meteorologic de Stat. Meteorologii au anunțat fulgi de zăpadă doar pentru noaptea de marți spre miercuri. Dar iată că în Capitală, și mai ales în raionul Râșcani a nins și astăzi ziua.

Sinopticienii ne mai informează că următoarele două nopți vor fi reci, mercurul în termometre va coborî noaptea până la -5 grade Celsius, dar începând de sâmbătă aerul se va încălzi, sâmbătă și duminică maximele vor atinge +18 grade Celsius.

Vom mai menționa că pentru astăzi a fost anunțat și Cod Galben de Vânt. Intensificările vântului vin din direcție nord-vestică, în rafale de până la 15-18 m/s.

Fluxul de știri
0