Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Angela Gonța a făcut un anunț îngrozitor pe Facebook – Video

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Abonare
Angela Gonța, care este acum prezentatoare la TV8, l-a confundat pe activistul Pavel Grigorciuc cu deputatul democrat Sergiu Sîrbu, în timp ce prezenta știrea despre conflictul carte a avut loc joi între cei doi.

CHIȘINĂU, 22 mart– Sputnik. Altfel spus, atunci când l-a numit pe deputatul Sergiu Sîrbu, ea a arătat spre imaginea lui Pavel Grigorciuc și viceversa: când a pronunțat numele lui Pavel Grigorciuc a arătat la imaginea de pe ecran a lui Sergiu Sîrbu. Adică a încurcat victima cu agresorul sau pe cel care a bătut cu cel care a fost bătut.  

Angela Gonța - Sputnik Moldova
Societate
Poze indecente cu Angela Gonța. Ce ascunde jurnalista în telefonul său mobil

După ce a făcut această boroboață în emisie directă la TV8, Angela Gonța a luat secvența respectivă și a plasat-o pe pagina ei de Facebook. Mai mult ea a scris la această postare: "scleroza e aproape".

Dacă ar fi să traducem din limbajul argotic local, asta ar însemna că este pe cale să-și piardă memoria. Bineînțeles, este o glumă sau, cel puțin, o exagerare.

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța, postare pe Facebook
Angela Gonța a făcut un anunț îngrozitor pe Facebook – Video - Sputnik Moldova
Angela Gonța, postare pe Facebook

Mai jos Angela Gonța a mai adăugat: "Când doamna prezentatoare nu se orientează în spațiu, se întâmpla asta... bine că măcar rochia de la Georgette e frumoasă".

Dicționarul dă următoare definiție pentru scleroză ca termen medical: Înțepenirea patologică a unui țesut (cum se întâmplă la bătrâni).

Fluxul de știri
0