Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Poze indecente cu Angela Gonța. Ce ascunde jurnalista în telefonul său mobil

© Photo : Facebook / Angela GonțaAngela Gonța
Angela Gonța - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnalista Angela Gonța, cea de-a doua fostă soție a ex-premierului Vladimir Filat, a fost invitată să răspundă la mai multe întrebări picante

CHIȘINĂU, 8 dec – Sputnik. Jurnalista Angela Gonța, cea de-a doua fostă soție a ex-premierului Vladimir Filat (care își ispășește pedeapsa de 9 ani de închisoare pentru corupție), a fost provocată să răspundă la mai multe întrebări picante.

Angela Gonța - Sputnik Moldova
Societate
Angela Gonța vrea să mai facă un copil?

Invitată la o discuție informală de o fostă colegă de a sa, Angela Gonța a fost pusă în situația de a răspundela mai multe întrebări picante, printre care – dacă și-a făcut sau nu operații plastice, când a fost ultima dată la o întâlnire romantică sau de câte ori a fost cerută în căsătorie. 

Întrebată dacă are poze indecente în arhiva telefonului său mobil, Gonța a răspuns: ”Nu găsești nimic, pentru că telefonul meu este plin cu poze cu copilul și pisica”. 

Totodată, jurnalista a spus că până la această dată nu și-a făcut nicio operație plastică, dar ”prezența acestui tip de înfrumusețare face parte din viața noastră și ar fi păcat să nu le încercăm”. 

Gonța a mai declarat în cadrul acestui interviu că în viața sa a fost cerută de trei ori în căsătorie, la două dintre care (fiind de la aceeași persoană) a răspuns negativ. 

Fluxul de știri
0