Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imagini video cu teribilul accident în care a fost implicată o mașină a Poliției - detalii

© SputnikAccident cu implicarea unei mași a Poliției
Accident cu implicarea unei mași a Poliției - Sputnik Moldova
Abonare
INP a explicat în ce condiții s-a produs accidentul de ieri seară, publicând și o înregistrare video în care este surprins momentul impactului.

CHIȘINĂU, 22 mart – Sputnik. Accidentul cu implicarea unui automobil al Inspectoratului Național de Patrulare a avut loc joi, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu strada Serghei Lazo, aproximativ la ora 16:50.

Poliția precizează că automobilul de model Toyota Prius, care se deplasa pe bulevardul Ștefan cel Mare, din direcția străzii Petru Movilă spre strada Sfatul Țării, la intersecția cu strada Serghei Lazo a efectuat o manevră de virare spre stânga, fără ca să se asigure, ciocnindu-se astfel cu automobilul de model Dacia Duster al INP. Acesta se deplasa regulamentar cu prioritate din sensul opus al automobilului în cauză.

INP afirmă că urmările puteau fi mult mai grave dacă angajatul INP nu reacționa prompt pentru a evita ciocnirea frontală. Riscând-și propria viață, aceștia au virat înspre un pilon, după care s-au răsturnat. Iar datorită faptului că ofițerii de patrulare aveau centurile cuplate, ei și-au salvat viața, subliniază instituția într-un comunicat.

Авария в Кишиневе  - Sputnik Moldova
Accidente
Misterul accidentului, dezlegat: Iată cine era la volanul mașinii care l-a provocat

La volanul mașinii de model Toyota se afla o femeie în vârstă de 42 de ani.

Poliția precizează că, potrivit punctului 56 sub 2. al RCR, ,,În cazul virării la stânga sau întoarcerii, conducătorul de vehicul trebuie să cedeze trecerea vehiculelor care vin din sens opus și se vor deplasa înainte sau la dreapta”. Șoferița automobilului de model Toyota a ignorat această regulă, conchide INP.

Totodată, pe cazul dat Inspectoratul Național de Patrulare a inițiat o anchetă internă, în cadrul căreia vor fi apreciate legalitatea și corectitudinea acțiunilor angajaților implicați în accident.

Fluxul de știri
0