Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Misterul accidentului, dezlegat: Iată cine era la volanul mașinii care l-a provocat

© Sputnik / Miroslav RotariАвария в Кишиневе
Авария в Кишиневе  - Sputnik Moldova
Abonare
La volanul mașinii care a provocat accidentul din intersecția bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada Serghei Lazo se afla o femeie.

CHIȘINĂU, 21 mart – Sputnik. Purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Sputnik Moldova că oamenii legii au fost informați despre producerea accidentului în jurul orei 17:00.

Accident cu implicarea unei mași a poliției - Sputnik Moldova
Accidente
Îngrozitor, iată ce a ajuns mașina poliției: Accident teribil, în Capitală – Video

"La intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Serghei Lazo, s-a produs un accident rutier cu implicarea unei unități de transport din cadrul Ministerului de Interne. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj al Secției Documentare Accidente Rutiere din cadrul Direcției de Poliție a Municipiului Chișinău. Polițiștii au stabilit că accidentul rutier s-a produs între un automobil Dacia Duster din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare și o Toyotă. La volanul automobilului Toyota se afla o șoferiță", a declarat Natalia Stati.

Ea a mai precizat că, în urma impactului, Dacia s-a răsturnat. La spital s-a adresat polițistul, șoferul automobilului Dacia, care este născut în anul 1989.

"Din cercetările preliminare făcute la fața locului, vinovat de comiterea accidentului este șoferița care a virat la stânga, ieșind pe contrasens, fără a se asigura", a precizat purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, Natalia Stati.  

Că șoferița automobilului Toyota este vinovată de producerea accidentului este mai mult decât evident din înregistrarea video postată de Inspectoratul Național de Patrulare pe Facebook.

Fluxul de știri
0