Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

El este bărbatul pe care îl caută azi toată Poliția: Iată ce i-a făcut unei tinere – Video

© Pixabay / CounsellingДевушка
Девушка - Sputnik Moldova
Abonare
Cetățenii care l-au recunoscut pe bărbatul din imagine sunt rugați să alerteze imediat Poliția, ca acesta să nu mai facă și alte victime.

CHIȘINĂU, 21 mart – Sputnik, S.P. Bărbatul din acest film este căutat de către polițiștii sectorului Ciocana, pentru că în data de 21 ianuarie ar fi jefuit o tânără de 26 de ani. Potrivit Poliției Capitalei, infractorul i-a luat portmoneul domnișoarei.

Девушка  - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Iată ce i-a făcut o tânără de 24 de ani unui bărbat de 53 de ani în Capitală – Video

Victima le-a declarat polițiștilor că, în timp ce se afla în fața blocului în care locuiește din strada Mihail Sadoveanu, din sectorul Ciocana, a fost atacată brutal și deposedată de portmoneul în care se aflau mijloace bănești și un discount-card, după care suspectul ar fi fugit într-o direcție necunoscută.

Oamenii legii au inițiat o cauză penală pentru jaf, în cadrul căreia sunt desfășurate acțiuni speciale de investigații, privind identificarea și reținerea suspectului. Cetățenii care l-au recunoscut pe individ sunt rugați să comunice informațiile la numărul de telefon: 069288922

Confidenţialitatea surselor de informare este garantată de oamenii legii.

Conform legislaţiei penale în vigoare, făptaşul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 5 ani până la 7 ani.

Fluxul de știri
0