Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iată ce i-a făcut o tânără de 24 de ani unui bărbat de 53 de ani în Capitală – Video

CC0 / Pixabay / Free-Photos / Девушка
Девушка  - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 22 de ani și o tânără de 24 de ani au fost reținuți de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Botanica din cadrul Direcției de Poliție Chișinău.

CHIȘINĂU, 20 mart – Sputnik, S.P. Cei doi l-au atacat pe un bărbat și, folosind forța fizică, l-au deposedat de bunurile materiale pe care acesta le avea la el.Inspectoratul de Poliție Botanica a fost alertat, în seara de 06 ianuarie, de către un bărbat. Acesta a spus că a fost agresat și jefuit. La fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului pentru documentarea cazului și stabilirea circumstanțelor.

Prostituate - Sputnik Moldova
Afacerile criminale promovate pe internet, printre cele mai profitabile în Moldova

Victima, un locuitor al comunei Sângera în vârstă de 53 ani, a comunicat forțelor de ordine că, aflându-se la stația terminus a troleibuzului, a fost acostat de doi necunoscuți. Aceștia, făcând uz de forța fizică, i-au luat geanta în care erau bani în sumă de 4571 de lei, două telefoane mobile de model Nokia, un abonament pentru troleibuz în valoare de 70 lei, actele de identitate. Lui i-a fost cauzat un prejudiciu în sumă de 6141 de lei.

În urma acțiunilor speciale întreprinse de ofițerii de investigații și urmărire penală, indivizii au fost identificați și reținuți. Ei și-au recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că au recurs la așa gest din lipsa mijloacelor financiare. Este de menționat că tânăra de 24 ani anterior a mai fost judecată pentru infracțiuni similare.

Bănuiții au fost reținut pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, fiind cercetați pentru jaf, pentru care riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Fluxul de știri
0