Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Iată cum este contrafăcută o băutură atât de savurată de moldoveni – Video

© Sputnik / Miroslav RotariСупермаркет
Супермаркет - Sputnik Moldova
Abonare
O grupare infracțională specializată în fabricarea și comercializarea clandestină a băuturilor alcoolice a fost destructurată de către ofițerii Serviciului Investigare Fraude Economice al Inspectoratului de Poliție Bălți. Surpriza neplăcută constă în faptul că aceasta contrafăcea una dintre cele mai preferate băuturi alcoolice tari din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 14 mart– Sputnik, S.P. Polițiștii au documentat un caz de punere în circulație a băuturilor alcoolice falsificate/contrafăcute, de către un grup de persoane din municipiul Bălți. În urma investigațiilor, ei au depistat și au anihilat o linie clandestină de îmbuteliere a divinului.

Золотые украшения - Sputnik Moldova
Societate
Și bijuteriile sunt contrafăcute în Moldova: Iată cum operează mafia aurului

Oamenii legii au efectuat o percheziție la un depozit, unde a fost depistată o persoană de gen masculin, cu vârsta de aproximativ 35 ani, originar din municipiul Bălți, în timp ce îmbutelia divin "în condiții teribile", care urma să fie comercializat atât în Bălți, cât și în localitățile adiacente.

Respectiv, în urma efectuării cercetării la fața locului a depozitului menționat, au fost depistate și ridicate: aproximativ 200 litri de alcool contrafăcut; 40 de sticle cu volumul 0,5 litri de divin ,,Călărași” de 5 ani, deja îmbuteliat, și circa 500 timbre de acciz falsificate.

Marfa a fost ridicată, iar bărbații riscă amendă de până la 3000 de lei, cu confiscarea mărfii.

(VIDEO) De la Râbnița la Chișinău: Descoperirea care ia uimit pe polițiști>>>

Poliţia recomandă să cumpărați băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol viața și sănătatea.

Fluxul de știri
0