Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Scandalos: Un polițist și-a bătut colega - imaginile video au ajuns pe internet

CC0 / Pixabay / Pavlofox / Pumn, bătaie - Imagine simbol
Pumn, bătaie - Imagine simbol - Sputnik Moldova
Abonare
O scenă filmată într-o secție de poliție din Africa de Sud a provocat un scandal imens pe rețelele de socializare, deoarece în controversatul video un agent o lovește pe colega sa.

CHIȘINĂU, 13 mart - Sputnik. Un videoclip filmat în Africa de Sud a devenit viral pe Internet săptămâna trecută. În film se vede cum un polițist în uniformă își lovește o colegă. Apoi el se așază, iar polițista iese din cameră înjurând în timp ce pe fundal se aud râsete.

Videoclipul a obținut peste 800.000 de vizualizări și sute de comentarii care condamnă violența. Cu toate acestea, mai târziu s-a constatat că este vorba de o instruire cu referire la violența domestică și că ofițerul se preface că își bate colega.

Taxi - Sputnik Moldova
Societate
Îngrozitor: Taxiuri care ne pot ucide – Iată ce au constatat polițiștii (Video)

Conducerea poliției din provincia KwaZulu-Natal a intervenit pentru a clarifica întreaga situație.

Poliția a condamnat publicarea pe rețelele de socializare a acestui videoclip, în care cei doi ofițeri de poliție reproduc doar o scenă de violență în familie.

Potrivit lui Jay Naicker, purtătorul de cuvânt al poliției KwaZulu-Natal, scena face parte dintr-un antrenament în lupta împotriva violenței domestice, pe care trebuie să îl urmeze poliția.

"Suspectăm că un ofițer de poliție, care a urmat această instruire la centrul nostru de formare de la Durban anul trecut, ar putea fi responsabil pentru înregistrarea acestei scene și postarea în mediul online", a spus Naicker.

Fluxul de știri
0