Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Moscova își ia rămas bun de la Vladimir Etuș

© Sputnik / Илья Московец / Accesați arhiva multimediaLumânare
Lumânare - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 200 de persoane și-au luat adio de la Vladimir Etuș în prima jumătate de oră de la începutul ceremoniei.

CHIȘINĂU, 12 mart – Sputnik. În prima jumătate de oră de la începutul ceremoniei de rămas bun de la actorul Vladimir Etuș, la teatrul Vahtangov, sosiseră deja peste 200 de persoane, transmite reporterul RIA Novosti.

Keith Flint - Sputnik Moldova
Ultima oră: A murit solistul trupei „The Prodigy”, Keith Flint - artistul avea 49 de ani

Ceremonia de adio se desfășoară la teatrul Vahtangov, atât de scump pentru Artistul Poporului al URSS Vladimir Etuș. Scena principală este încărcată de coroane funerare. Oamenii depun buchete de flori la sicriul artistului, exprimă condoleanțe celor apropiați.

Admiratorii și colegii trec în coloană pentru a-i aduce omagiu marelui actor. Mulți dintre ei rămân în sala care este deja mai bine de jumătate plină.

Renumitul actor al teatrului „ Vahtangov” Vladimir Ertuș a plecat din viață pe 9 martie la vârsta de 96 de ani. A debutat în cinematografie în anul 1953, în filmul lui Mihail Romm „Amiralul Ușakov”. În total a interpretat roluri în peste 150 de filme. Cea mai mare popularitate i-au adus cele din comediile lui Leonid Gaidai „Prizoniera din Caucaz”, „12 scaune” și „Ivan Vasilievici își schimbă profesia”.

Corpul neînsuflețit al lui Vladimir Etuș va fi incinerat, iar urna cu cenușă va fi depusă în cavoul familiei din Cimitirul Novodevicie.

Urmăriți Sputnik Moldova pe rețeaua de socializare OK>>>

Fluxul de știri
0